Vrienden van het Urinoir / lidmaatjes

Beste kunstliefhebber,

Zoals u wellicht bekend is de Galerie Urinoir Bezet al geruime tijd een bekend attractiepunt in Lonneker.
Al die jaren verzorgen we 4  keer per jaar een expositie. Sinds kort hebben we een samenwerking met de Stichting Kunstenlandschap, waarbij de Galerie Urinoir Bezet  onderdeel  gaat uitmaken van de in ontwikkeling zijnde beeldenroute in en om Lonneker. Voor de organisatie van de Galerie is geld nodig. De afgelopen jaren hebben we het kunnen redden met een deel van het startkapitaal die we hadden gespaard bij de start van de Galerie. Echter het eind komt in zicht. Jaarlijks hebben we afgerond €  1.000,-- nodig om de exposities te kunnen organiseren en om in het komende onderhoud van het Urinoir te voorzien.
Wat is nu de vraag, u begrijpt het: we vragen ondersteuning om het voortbestaan van de Galerie te garanderen.  De kleinste Galerie van Nederland verdient ons inziens ondersteuning. De vraag aan u is of u bereidt bent eenmalig dan wel jaarlijks een bijdrage te leveren.

Pot voor lidmaatje
Draagt u het Urinoir van Lonneker een warm hart toe?
De pot voor lidmaatjes van het urinoir ondersteunt de stichting met sympathie en geld, waarmee een aantal structurele kosten van de galerie kan worden gefinancierd.

Denkt u nu: 'dat lidmaatje worden van het urinoir, dat lijkt me wel wat?' Reageer via onderstaand mailadres of telefoonnummer.
Wij zoeken een aantal sympathisanten die minimaal € 10,-- per jaar willen storten of                     eenmalig  een bijdrage van minimaal € 25,--. Uw  bijdrage is  fiscaal aftrekbaar (ANBI) wij sturen u een rekening.
Graag horen we van u of u bereid bent een bijdrage te leveren.
U kunt een mail sturen info@galerieurinoirbezet. U kunt  ook uw bijdrage overmaken op onze bankrekening:   
             NL 96 RABO 0160 9257 89  t.n.v. Stichting van Urinoir tot Galerie o.v.v. 
                lidmaatje urinoir

Het bestuur van de Stichting Galerie Urinoir Bezet