'Kikkerijen'
Expositie 23
Hilda Boer

maart - mei 2017


‘Kikkerijen’ is een serie van 12 pentekeningen en 12 gedichten/ schrijfsels die bij de tekeningen horen. De serie gaat over de liefde en de soms moeizame weg die het af moet leggen om te mogen zijn wat het is. Om lief te hebben heb je vrijheid nodig, maar soms wordt die vrijheid beperkt door invloeden van buitenaf.
Mensen hebben vaak en gauw een mening over een prille relatie, zeker als deze wat afwijkt van wat de norm is. Daarmee beschadigen en beperken ze soms de natuurlijke ontwikkeling ervan. Ook gaan de tekeningen over de beperking die de tijd ons soms oplegt. Sta eens stil bij wat er werkelijk toe doet!
Mensen jagen in werk en dagelijkse bezigheden soms maar door en vergeten waar het werkelijk om gaat! Laat je niet verrassen door de tijd! Geniet voordat het henen vliedt! Later is nu! De kikker staat symbool voor de liefde, maar ook voor de tijd.

Behalve tekeningen en bijbehorende teksten, laat ik ook twee bladzijden van het boekje zien, dat ik in eigen beheer heb uitgegeven en waar alle 12 in staan.
Behalve pentekeningen maak ik ook voornamelijk Grafiek en verder bronzen beelden.
Voor meer informatie hierover en over de komende andere exposities 2017 verwijs ik graag naar mijn website:

www.hildaboer.com
info@hildaboer.com